Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 11:00

17 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
17 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 17 άτομα συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στο νομό.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 23χρονος Ρομά ο οποίος καταζητείτο ως μέλος πενταμελούς εγκληματικής ομάδας που έκλεβε καταλύτες αυτοκινήτων για τα πολύτιμα μέταλλα που περιέχουν. Επίσης, συνελήφθη ένας 43χρονος στα Αρφαρά, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Οι αστυνομικοί μετά την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ερεύνησαν το σπίτι του, όπου βρήκαν ένα πιστόλι Colt με γεμιστήρα και 30 σφαίρες.
Τέσσερις ακόμη Έλληνες (3 άνδρες ηλικίας 34, 51 και 74 χρόνων και μια 46χρονη γυναίκα) συνελήφθησαν για ναρκωτικά, στη Μικρή Μαντίνεια, το Ασπρόχωμα, τον Άγιο Φλώρο και τη Σπερχογεία. Από τους 4 συλληφθέντες κατασχέθηκαν συνολικά 0,8 γραμ. ηρωίνη και 8 ναρκωτικά χάπια. Για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας συνελήφθησαν 6 Έλληνες και 2 αλλοδαποί, καθώς και 3 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΚΑΡΤΑΣ
Στο πλαίσιο της επιχείρησης εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας μία κλοπή σε βάρος 53χρονου άνδρα, που έγινε στις 20 Φεβρουαρίου στη Μεσσήνη. Συγκεκριμένα, ο παθών δήλωσε στις 23 του μήνα στην Ασφάλεια ότι τρεις μέρες νωρίτερα έχασε την τραπεζική του κάρτα. Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι μεταξύ 20 και 22 Φεβρουαρίου είχαν γίνει με την κάρτα αυτή αγορές με ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα της Μεσσήνης, συνολικής αξίας 97,28 ευρώ. Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση της Ασφάλειας, την τραπεζική κάρτα την είχαν χρησιμοποιήσει μια 40χρονη Αλβανίδα και ο 20χρονος γιος της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.


NEWSLETTER