Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 21:36

Ηλεία:19χρονος σκότωσε τον 33χρονο θείο του επειδή τσακώθηκαν για τα γουρούνια - Τον βρήκε νεκρό ο 4χρονος γιος του (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ηλεία:19χρονος σκότωσε τον 33χρονο θείο του επειδή τσακώθηκαν για τα γουρούνια - Τον βρήκε νεκρό ο 4χρονος γιος του (βίντεο)

Με ένα τραύμα στο μάτι από κυνηγετικό όπλο το οποίο προκάλεσε και τον θάνατό του, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρός στην κουζίνα του σπιτιού του, ο 33χρονος Βασίλης Αβράμης από το χωριό Κλεινδιά της Ηλείας.

 

Τον άτυχο άντρα βρήκε λίγα λεπτά αργότερα μέσα σε μια λίμνη αίματος ο τετράχρονος γιος του και με κλάματα στα μάτια φώναξε τη μητέρα του η οποία, σύμφωνα με πηγές του patrisnews, κοιτιο.  Η τραγική φιγούρα της συζύγου του άτυχου άνδρα που είδε τον άνθρωπό της αιμόφυρτο και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, προκάλεσε αναστάτωση στη μικρή γειτονιά, με τους συγχωριανούς να συγκεντρώνονται στο σημείο ώστε να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Βασίλη σήκω», ήταν τα λόγια που ακούγονταν δραματικά από τα στόματα των συγγενών και των δικών του ανθρώπων, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εικόνα που έβλεπαν μπροστά τους. Σπαρακτικές οι κραυγές της συζύγου και των αδελφών του, που μάταια προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν.

Το χρονικό 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, όλα ξεκίνησαν όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός μέσα στο σπίτι όπου διέμενε ο Βασίλης Αβράμης μαζί με τη γυναίκα και τα δυο ανήλικα παιδιά του καθώς και τους γονείς του. Σύμφωνα με πηγές, εκείνη την ώρα που ήταν λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, ο άτυχος 33χρονος άνδρας, ήταν με έναν νεαρό φίλο του στην κουζίνα ενώ η υπόλοιπη οικογένεια ξεκουραζόταν σε διπλανά δωμάτια. Κάπου εκεί φαίνεται πως έγινε το κακό, καθώς ο Βασίλης Αβράμης, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό βρέθηκε με ένα διαμπερές τραύμα στο πρόσωπο το οποίο του στοίχισε και τη ζωή.

Ανετράπη η αυτοκτονία - Oμολόγησε ο 19χρονος που εμπλέκεται


Μόλις οι αστυνομικές Αρχές κατέφθασαν στο σημείο, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας, Ταξιάρχου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του Διοικητή της Υ.Α. Πύργου, Κώστα Δίπλα, οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν αυτοκτονία. Ωστόσο η αστυνομική έρευνα αλλά και τα ευρήματα που βρέθηκαν στο σημείο, απέδειξαν πως κάποιο άλλο χέρι είχε οπλίσει το πυροβόλο όπλο που σκότωσε τον άτυχο Βασίλη Αβράμη.

Σύμφωνα με πηγές, τη στιγμή του πυροβολισμού, στο δωμάτιο της κουζίνας, μαζί με το άτυχο θύμα, βρισκόταν και ένας 19χρονος φίλος, ο οποίος φέρεται να εξαφανίστηκε λίγο μετά το περιστατικό. Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή και αφού συγκέντρωσε στοιχεία, ξεκίνησε αναζητήσεις για τον 19χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου του άτυχου 33χρονου, τον οποίο και εντόπισε λίγη ώρα αργότερα σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στην περιοχή Αντρώνι. |

Σύμφωνα με πηγές, ο 19χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει στις Αρχές, πως πυροβόλησε τον 33χρονο άνδρα, πάνω στον καβγά που ξέσπασε αφού πρώτα τον απείλησε με το όπλο του. Ο λόγος που όπλισε το χέρι του 19χρονου, ήταν μια διαμάχη για κάποια γουρούνια του παππού του τα οποία φαίνεται πως αποδείχθηκαν μοιραία.

Η πρώτη αυτοψία

Στο σημείο του τραγικού συμβάντος έφτασε λίγη ώρα αργότερα και η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα η οποία πραγματοποίησε την πρώτη αυτοψία και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Επίσης η ιατροδικαστής που έφτασε από την Πάτρα στο χωριό Κλεινδιά, τόνισε πως έχουν βρεθεί αρκετά ευρήματα στο χώρο του συμβάντος τα οποία θα εξεταστούν με πολύ προσοχή ενώ τα ακριβή αίτια θα τα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Θρήνος στο Κλεινδιά

Η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατος του άτυχου 33χρονου Βασίλη Αβράμη στη μικρή κοινωνία του χωριού Κλεινδιά του πρώην δήμου Ωλένης, ήταν απερίγραπτη. Αρκετοί συγχωριανοί αλλά και φίλοι μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί, θρηνούσαν τον χαμό του 33χρονου ενώ όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια και με δεδομένο πως ο άτυχος άνδρας, δεν θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, ο Βασίλης, τις τελευταίες μέρες είχε βάλει και νέους στόχους στη ζωή του ενώ φαινόταν να προετοιμάζεται ήδη για τις εργασίες στις καλλιέργειες που διατηρούσε. Ένας άνθρωπος του μεροκάματου ο Βασίλης Αβράμης, που από μικρός είχε μάθει, οικοδομικές εργασίες και ελαιοχρωματισμούς έμελλε χθες το μεσημέρι να χάσει τη ζωή του αφήνοντας μόνους την σύζυγό του και τα δύο του ανήλικα παιδιά.

Της Πηγής Γιακουμέλου από το patrisnews.gr

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.




NEWSLETTER