Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 15:56

Μεσσηνία: Εκλεψαν εξαρτήματα τρακτέρ στο Μαυρομάτι Παμίσου

Γράφτηκε από την

 

Δύο αδέλφια Ρομά 18 και 20 χρόνων και ένας 15χρονος ομόφυλός τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ το απόγευμα της Τετάρτης, στο Μαυρομάτι Μεσσήνης, γιατί νωρίτερα είχαν κλέψει παρελκόμενα εξαρτήματα τρακτέρ, σίδερα και ένα ποδήλατο από αγρόκτημα στην περιοχή Φακίστρα του Δήμου Μεσσήνης.

Όπως προέκυψε, κανένας από τους τρεις δεν είναι δηλωμένος στο Ληξιαρχείο και δεν έχει ταυτότητα.

Τα κλεμμένα γεωργικά μηχανήματα και τα σίδερα οι συλληφθέντες τα είχαν φορτώσει στο φορτηγάκι που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ο 18χρονος, μαζί με άλλα σίδερα που είχαν κλέψει από άλλο αγρόκτημα στη Μεσσήνη, μεταξύ 16 και 26 Απριλίου. Οταν τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος στη Φακίστρα, ο οποίος τους είδε να τον κλέβουν και ειδοποίησε την Αστυνομία, κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης όπου αναγνώρισε και πήρε πίσω τα κλεμμένα αντικείμενα.

Στο φορτηγάκι ήταν φορτωμένο και ένα μέρος από τα σίδερα που τα δύο αδέλφια και ο ανήλικος είχαν κλέψει, όπως αναφέρεται πιο πάνω, από το αγρόκτημα ενός Νησιώτη, ο οποίος επίσης ειδοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Μεσσήνης και τα πήρε πίσω.