Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 10:40

Κλείνει ο κόμβος του Περιφερειακού στην Αρτέμιδος

Γράφτηκε από την

Κλειστή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα εναλλάξ η είσοδος και η έξοδος από τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο Καλαμάτας, στον ανισόπεδο κόμβο της πόλης (οδός Αρτέμιδος).

Αιτία, η ετήσια τακτική συντήρηση από τον “Μορέα”, στο κατ-εντ-κάβερ (σκεπαστό) του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην είσοδο και έξοδο από την Αρτέμιδος.
Σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ενέκρινε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος:
α) Από μεθαύριο Δευτέρα στις 9 το πρωί έως και την Τρίτη 8 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα, αποκλείεται ο κλάδος εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς την πόλη. Η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με το κέντρο της πόλης και την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά.
β) Από την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 9 το πρωί έως την Παρασκευή 11 του μήνα στις 10 το βράδυ, αποκλείεται ο κλάδος εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η σύνδεση του κέντρου της πόλης με τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά.