Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 22:50

Το Δασαρχείο Καλαμάτας δεν έχει χρήματα για καύσιμα και αφήνει ακαθάριστους τους δρόμους

Το Δασαρχείο Καλαμάτας δεν έχει χρήματα για καύσιμα και δεν μπορεί να καθαρίσει τους δασικούς δρόμους στον Ταΰγετο, ενόψει του καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου.

 Αυτό τόνισε ο δασάρχης Σπύρος Κατσίποδας, σήμερα το απόγευμα, σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, παρουσία του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλου Γεωργιάδη. Ο γ.γ. πραγματοποιεί περιοδεία στη Μεσσηνία και σε άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος - αντιστράτηγο Σωτήριο Γεωργακόπουλο, τον προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου - υποστράτηγο Χαράλαμπο Αφάλη και το διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου - αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Γιόβα. Στη σύσκεψη υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά, παρέστησαν οι δήμαρχοι Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο αντιδήμαρχος Πύλου - Νέστορος Περικλής Κοντογόνης, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες κι εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων του νομού.

 

Ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε ότι ήρθαν να ακούσουν τα προβλήματα, προβληματισμούς, τις ιδέες και τις πιθανές λύσεις από τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων του νομού, ώστε να τους εντάξουν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Νωρίτερα, το μεσημέρι το κλιμάκιο υπό το γ.γ. Πολιτικής Προστασίας επισκέφθηκε στο Δημαρχείο το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα