Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 18:44

Χτίστες έκλεψαν μαδέρια και σκαλωσιές από οικοδομή στη Βέργα

Χτίστες έκλεψαν μαδέρια και σκαλωσιές από οικοδομή στη Βέργα

 

Δύο Αλβανοί χτίστες, πατέρας και γιος, κατηγορούνται ότι έκλεψαν από οικοδομή εργολάβου για τον οποίο εργάζονταν στην Κάτω Βέργα, μαδέρια και σκαλωσιές αξίας 2.500 ευρώ.

Η κλοπή δηλώθηκε από τον εργολάβο στις 28 Απριλίου και εξιχνιάστηκε την περασμένη Τετάρτη από την Ασφάλεια Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος πατέρας και ο 30χρονος γιος χρησιμοποιούσαν τα κλεμμένα οικοδομικά υλικά σε άλλη δουλειά που είχαν αναλάβει οι δυο τους στην ευρύτερη περιοχή. Οι σκαλωσιές και τα μαδέρια επιστράφηκαν στον καταγγέλλοντα εργολάβο, ενώ σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Η προαναφερόμενη εξιχνίαση συμπεριλαμβάνεται στις συλλήψεις που έγιναν για διάφορα αδικήματα την Τετάρτη 4 του μήνα στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στη Μεσσηνία. Κατά τη διάρκειά της συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα, και συγκεκριμένα:

  • 4 Έλληνες για ναρκωτικά: Ένας 41χρονος στον Άγιο Κωνσταντίνο με 1 γραμ. ηρωίνης. Ένας 45χρονος στην Καλαμάτα με 1,2 γραμ. ηρωίνης. Μία 28χρονη στην Καλαμάτα με 2,4 γραμ. ηρωίνης και ένας 28χρονος στη Μεσσήνη με ένα τσιγαριλίκι χασίς.
  • Ένας 45χρονος Νιγηριανός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, ο οποίος πωλούσε ρολόγια στην Καλαμάτα.
  • 3 Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  
  • 6 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.