Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 17:51

Καταδίωξη ανηλίκων στην Κυπαρισσία - Άρπαξαν ταμειακή από καφενείο

Καταδίωξη ανηλίκων στην Κυπαρισσία  - Άρπαξαν ταμειακή από καφενείο

Δύο ανήλικοι Ρομά συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στην Κυπαρισσία από αστυνομικούς του Α.Τ. Τριφυλίας μετά από καταδίωξη, όταν εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα στους δρόμους της πόλης.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ήταν αυτοί που -πιθανότατα με άλλους δύο συνεργούς τους- είχαν διαρρήξει καφενείο στην περιοχή του νοσοκομείου και είχαν αρπάξει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Πιο συγκεκριμένα, οι κινήσεις των δύο ανήλικων Ρομά χθες τα ξημερώματα προξένησαν υποψίες σε πολίτες που είδαν ένα όχημα να κινείται με σβηστά φώτα και μάλιστα σε κάποιους μονόδρομους αντίθετα. Έτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και περιπολικό βρέθηκε άμεσα στην περιοχή, το πλήρωμα του οποίου κατάφερε να τους ακινητοποιήσει. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν μάλιστα συγκρούστηκαν τόσο με το περιπολικό όσο και με ένα σταθμευμένο όχημα.

Στη συνέχεια των ερευνών που έγιναν από την Αστυνομία, ένας ακόμη ομόφυλός τους προσήχθη ως ύποπτος, ενώ αναζητείται και τέταρτος. Επίσης γίνεται έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις που έχουν γίνει στην περιοχή.

Κ.Μπ.