Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 11:10

Προσπάθησε να διαρρήξει καταστήματα στην Παραλία Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Ένας 28χρονος Καλαματιανός συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα της Τρίτης στην Καλαμάτα, γιατί προσπάθησε να διαρρήξει δύο καταστήματα εστίασης στη Ναυαρίνου.

Όμως περαστικός τον είδε και κάλεσε την Αστυνομία κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου κατά την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου έως και 25 Ιουλίου είχε διαπράξει ακόμα 3 κλοπές σε οχήματα και κατάστημα στην Καλαμάτα, απ΄όπου αφαίρεσε συνολικά 1.755 ευρώ. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε από τις 5 του περασμένου Ιουλίου απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Καλαμάτας για κλοπές, με την οποία είχε καταδικαστεί σε 42 μήνες φυλάκιση για κλοπές και απόπειρες κλοπής.

Πιο αναλυτικά, ο 28χρονος, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, φέρεται ότι είχε διαρρήξει στις 26 προς 27 Ιουνίου αυτοκίνητο στην Καλαμάτα και έκλεψε από μέσα 1.500 ευρώ. Επίσης, στις 19 προς 20 Ιουλίου κατηγορείται ότι διέρρηξε αρωματοπωλείο στην Καλαμάτα, απ’ όπου έκλεψε 250 ευρώ και στις 25 Ιουλίου όχημα, από το οποίο έκλεψε 5 ευρώ σε κέρματα.