Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 10:01

Κυπαρισσία: 33χρονος έκρυβε χασίς μέσα στο χώμα

Γράφτηκε από την

Καλά κλεισμένο σε νάιλον σακούλα και θαμμένο στο χώμα μέσα σε ένα κουτί από παπούτσια έκρυβε 678 γραμ. χασίς σε φούντα ένας 33χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, στην Κυπαρίσσια.

Οι αστυνομικοί με τη συνδρομή συναδέλφων τους της ΟΠΚΕ ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι όπου μένει ο συλληφθείς, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος προμήθευε με χασίς χρήστες της ευρύτερης περιοχής.

Μαζί τους στην έρευνα οι αστυνομικοί είχαν βοηθό και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών της υπηρεσίας, που μύρισε το θαμμένο χασίς. Όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν υπήρχαν εμφανείς ενδείξεις κάποιας ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο χώμα, απλά, είχε πρόχειρα σκάψει και θάψει σε ένα λάκκο μέσα στο χώμα την προαναφερόμενη ποσότητα. Κατά την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 10 συσκευασίες με ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 708,6 γραμ., εκ των οποίων η μία με τη μεγαλύτερη ποσότητα 678 γραμ. βρέθηκε θαμμένη στην αυλή. 2 ζυγαριές. Αεροβόλο πιστόλι. Αναδιπλούμενος σουγιάς. Κουκούλα τύπου full face και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Κυπαρισσίας.