Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 12:15

Ρουμάνοι έκλεψαν μηχανήματα και ελαιόλαδο από σπίτια και αποθήκες στην Τριφυλία

Ρουμάνοι έκλεψαν μηχανήματα και ελαιόλαδο από σπίτια και αποθήκες στην Τριφυλία

Εργαλεία, αγροτικά μηχανήματα και ελαιόλαδο, συνολικής αξίας 7.500 ευρώ, κατηγορούνται ότι έκλεψαν από σπίτια και αποθήκες στην Τριφυλία 2 Ρουμάνοι 36 και 47 ετών, κάτοικοι Γαργαλιάνων.

Οι δύο κατηγορούμενοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, φέρονται ότι διέπραξαν συνολικά 3 κλοπές, κατά το χρονικό διάστημα από 15 Ιανουαρίου έως και 13 Μαρτίου του τρέχοντος έτους. Οι δράστες “χτυπούσαν” μεσημεριανές προς απογευματινές ώρες κι ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν.

Πιο αναλυτικά, στις 25 Φεβρουαρίου στο Δερβίσι Γαργαλιάνων, φέρονται ότι διέρρηξαν σπίτι και την αποθήκη του και έκλεψαν αγροτικά μηχανήματα, εργαλεία και λάδι, αξίας 3.500 ευρώ. Επίσης, κατηγορούνται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 15 Ιανουαρίου έως 7 Μαρτίου, διέρρηξαν σπίτι στη Χοχλαστή Γαργαλιάνων και έκλεψαν αγροτικά μηχανήματα, διάφορα εργαλεία, οικιακά σκεύη, λάδι και κρασί, αξίας 3.500 ευρώ. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση, η δράση τους… απαθανατίστηκε από κάμερες παρακολούθησης. Η τελευταία φορά που φέρονται ότι έδρασαν, σύμφωνα με τη δικογραφία, ήταν στις 13 Μαρτίου στο Βρωμονέρι κοντά στους Γαργαλιάνους, όπου παραβίασαν αποθήκη και έκλεψαν μηχανήματα και εργαλεία, αξίας 500 ευρώ.