Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 13:14

Silver Alert στη Μεσσηνία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Αμερικανών αγνοείται στη Μεθώνη

Γράφτηκε από την
Silver Alert στη Μεσσηνία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Αμερικανών αγνοείται στη Μεθώνη

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό ενός ζεύγους ηλικιωμένων Αμερικανών, οι οποίοι αγνοούνται από τις 23 Ιανουαρίου  από την Tάπια Μεθώνης.

Πρόκειται για τον 83χρονο David Harrison Robinson, ύψους 1,83 μ. με καστανά μάτια, αδύνατο και την 80χρονη σύζυγό του Lukretia Robinson, ύψους 1,50 μ., με καστανά μάτια, αδύνατη, για τους οποίους έχει σημάνει Silver Alert.

Σύμφωνα με ενημέρωση επέβαιναν σε Opel Agila χρώματος μπλε ελεκτρίκ με αριθμό κυκλοφορίας KMT 7738. Εκφράζονται φόβοι ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την γραμμή 1065 ή με την Ελληνική Αστυνομία.

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ

Την ίδια ώρα μία ανάρτηση της κόρης του ζευγαριού, Julianna Robinson, δημιουργεί ένα θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση του αγνοούμενου ζευγαριού, καθώς αφήνει να εννοηθεί ότι πιθανόν οι γονείς της να έχουν βάλει τέλος στη ζωή τους. Ειδικότερα η κόρη του ζευγαριού ανέφερε στο Facebook: “Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητας μου για να παραμείνω λειτουργική…”.


NEWSLETTER