Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 19:21

41χρονος ο δράστης δύο κλοπών στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
41χρονος ο δράστης δύο κλοπών στην Καλαμάτα

 

Ένας 41χρονος Ρομά κατηγορείται ότι νωρίτερα μέσα στο μήνα έκλεψε 150 ευρώ από κατάστημα με ζωοτροφές στην Καλαμάτα και ένα κινητό τηλέφωνο από ανασφάλιστο αυτοκίνητο στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών.

Η Ασφάλεια Καλαμάτας εξιχνίασε τις δύο κλοπές και σχημάτισε σε βάρος του 41χρονου δικογραφία για κλοπή. Πιο αναλυτικά, η πρώτη περίπτωση αφορά μια διάρρηξη που έγινε νυχτερινές ώρες στις 18 προς 19 Μαρτίου, οπότε ο δράστης αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο του καταστήματος, μπήκε μέσα και έκλεψε από την ταμειακή μηχανή τα χρήματα. Ο ίδιος δράστης φέρεται ότι με κάποιες ώρες διαφορά από την πρώτη κλοπή, διέπραξε και τη δεύτερη στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι δύο εξιχνιάσεις ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία στο πλαίσιο εξόρμησης που έγινε στο νομό την περασμένη Τρίτη στη διάρκεια της οποίας έγιναν 13 συλλήψεις. 3 Ελλήνων (ο ένας αραβικής καταγωγής) 31, 36 και 57 χρόνων, από τους οποίους κατασχέθηκαν συνολικά δύο δενδρύλλια χασίς ύψους 15 και 20 εκατοστών αντίστοιχα, 2,3 γραμ. χασίς και ένα τσιγαριλίκι χασίς, καθώς και 0,3 γραμ. ηρωίνης. 2 Ελλήνων Ρομά για ρευματοκλοπή, 6 Ελλήνων και 1 αλλοδαπού για παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ενός αλλοδαπού, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.


NEWSLETTER