Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 19:07

Εξαπάτησαν ηλικιωμένους και στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Εξαπάτησαν ηλικιωμένους και στη Μεσσηνία

Στο Μελιγαλά και ενδεχομένως και αλλού στη Μεσσηνία είχαν "χτυπήσει" οι 5 που συνελήφθησαν προ ημερών στην Ηλιούπολη Αττικής για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, τις οποίες πραγματοποιούσαν προσποιούμενοι τους λογιστές, τους εφοριακούς ή τους ασφαλιστές. Τα στοιχεία τους δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. 

Πρόκειται για τους: Δημήτριο Ζέρβα του Ελευθερίου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στη Βέροια Ημαθίας. Γεώργιο Ζέρβα του Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Ιωάννη Ζέρβα του Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Χριστίνα Ζωγράφου του Παναγιώτη και της Αννας, που γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα. Simona - Gabrilla  Scutelnicu του Constantin και της Olga, που γεννήθηκε το 1987 στη Ρουμανία.

Από την αστυνομία παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 9769851 και 210 9690800 του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον είχαν συγκροτήσει ομάδα με διακριτούς ρόλους και με αρχηγό τον 51χρονο προσέγγιζαν κυρίως ηλικιωμένα άτομα και προσποιούμενοι τους λογιστές, τους εφοριακούς ή τους ασφαλιστές, τα εξαπατούσαν και τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά. Το τελευταίο εξάμηνο είχαν εξαπατήσει δύο ηλικιωμένους στην περιοχή του Γέρακα Αττικής και του Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων.


NEWSLETTER