Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 20:48

Μαχαίρωσε Πακιστανό που πήγε να την βιάσει

Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει μια 52χρονη γυναίκα στη Μερόπη, αλλά εκείνη ήταν θαρραλέα: Αντιστάθηκε, τον χτύπησε με το ίδιο του το μαχαίρι, τον κλότσησε γερά και τελικά τον έτρεψε σε φυγή. Η γυναίκα νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. 

Σύμφωνα με όσα είπε στην "Ε" η ίδια, ο επίδοξος βιαστής την πλησίασε προχθές γύρω στις 5 το απόγευμα ενώ εκείνη βρισκόταν στο χωράφι της στη Μερόπη και πρόσεχε τα πρόβατά της. Της έπιασε το λαιμό με το ένα του χέρι και με το άλλο την απείλησε με το μαχαίρι, απειλώντας τη να μη μιλήσει γιατί θα τη σκοτώσει. Η δυναμική γυναίκα όμως αντέδρασε άμεσα με θυμό απέναντί του και -όπως μας περιέγραψε- του άρπαξε το μαχαίρι και του το κάρφωσε στην πλάτη! Εκείνος κατάφερε να τραβήξει το μαχαίρι και το πέταξε λίγα μέτρα πιο πέρα, για να μην το φτάσει πάλι το θύμα του. Αγριεμένος άρπαξε με τη βία τη γυναίκα και την έσυρε στα βάτα, αλλά εκείνη πάλεψε ώσπου βρήκε την ευκαιρία και του έριξε μια δυνατή κλοτσιά αναγκάζοντάς τον να φύγει. Αιμόφυρτη από την πάλη κάλεσε τον άντρα της στο τηλέφωνο και λίγη ώρα αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη. 

Ο δράστης εξαφανίστηκε επίσης αιμόφυρτος μέσα στα χωράφια και καταζητείται από την Αστυνομία, ενώ έρευνες πραγματοποιούν και οι συγγενείς της γυναίκας. Η ίδια, αγανακτισμένη απ' ό,τι της συνέβη, ζητά να ληφθούν μέτρα από την Πολιτεία. Γυναίκες από το ίδιο χωριό λένε μάλιστα πως δεν πρόκειται για το πρώτο περιστατικό επίθεσης σε βάρος τους από κάποιον ξένο, απ' τους πολλούς που μένουν περιστασιακά στην ευρύτερη περιοχή.

Κ.Δ.