Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 13:56

Καλαμάτα: 17χρονος έσπασε δύο μαγαζιά στο Ιστορικό Κέντρο

Καλαμάτα: 17χρονος έσπασε δύο μαγαζιά στο Ιστορικό Κέντρο

 

Δύο μαγαζιά στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας κατηγορείται ότι έσπασε για να μπει και να κλέψει χρήματα από την ταμειακή μηχανή, ένας 17χρονος Έλληνας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτό έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας και την περασμένη Τρίτη, αφού αξιοποιήθηκε κατάλληλα βιντεοληπτικό υλικό, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το νεαρό παραβάτη και μαζί την 53χρονη Ελληνίδα μητέρα του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο νεαρός κατηγορείται ότι για να εισέλθει στα καταστήματα έσπαζε τζάμι στην πρόσοψη. Από το ένα μαγαζί φέρεται ότι πήρε 30 ευρώ μέσα από την ταμειακή και από το άλλο 250 ευρώ, πάλι από την ταμειακή μηχανή.

Η σύλληψή του έγινε μάλιστα στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης στο νομό, οπότε συνελήφθησαν συνολικά 6 άτομα. Έτσι, εκτός του 17χρονου και της 53χρονης μητέρας του, στην Καλαμάτα συνελήφθη ένας 40χρονος Έλληνας για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα γιατί κατείχε 7 ναρκωτικά χάπια και 0,5 γραμ. χασίς. Επίσης, συνελήφθησαν 2 Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ένας αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.