Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 21:53

Κρίσεις ΕΛΑΣ: Προήχθη σε υποστράτηγο ο Μεσσήνιος Ηλίας Αξιοτόπουλος - Αποστρατεύεται ο Παναγιώτης Μάνδαλος

Κρίσεις ΕΛΑΣ: Προήχθη σε υποστράτηγο ο Μεσσήνιος Ηλίας Αξιοτόπουλος - Αποστρατεύεται ο Παναγιώτης Μάνδαλος

Στον βαθμό του υποστρατήγου προάγεται ο Μεσσήνιος Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο οποίος από πέρυσι υπηρετεί στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου.

Αντίθετα ο έτερος Μεσσήνιος ταξίαρχος Παναγιώτης Μάνδαλος αποστρατεύεται, ενώ να θυμίσουμε ότι ήδη από χθες το βράδυ έχει παραμείνει εν ενεργεία ο υποστράτηγος Παναγιώτης Πούπουζας.

Οι ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκίνησαν την Τετάρτη, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι τοποθετήσεις των νεοπραχθέντων αντιστρατήγων. Ετσι στη θέση του γενικού επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγου Νίκου Σπανουδάκη, τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν και οι τοποθετήσεις αρχικά των υποστρατήγων και μετέπειτα των ταξίαρχων. Οπότε θα φανεί αν ο υποστράτηγος Παναγιώτης Πούπουζας θα παραμείνει επικεφαλής στους Αδιάφθορους της ΕΛΑΣ ή θα μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία, όπως και εάν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Ηλία Αξιοτόπουλο να διατηρεί τα ηνία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.