Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 08:19

Έκλεβαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ στην Ανατολική Καλαμάτα

Προϊόντα από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Λακωνικής πήραν χωρίς να πληρώσουν νεαρές Ρομά που συνελήφθησαν από  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας.

Ειδικότερα το πρωί της Παρασκευής οι 20χρονες μπήκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα και έβαλαν στις προσωπικές τους τσάντες διάφορα τρόφιμα, βρεφικά γάλατα και απορρυπαντικά συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Κατάφεραν να φύγουν από το κατάστημα πριν να γίνουν πλήρως αντιληπτές και αφού επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που τις περίμενε με οδηγό έναν 22χρονο και συνεπιβάτη έναν 16χρονο διέφυγαν.

Μετά από λίγο όμως περιπολούντες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ διενήργησαν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχαν στην κατοχή τους κλεμμένα προϊόντα. Συνέλαβαν και τα 4 άτομα, ενώ οι δύο νεαρές αναγνωρίστηκαν από τον υπεύθυνο του καταστήματος. Συμπληρωματικά μάλιστα χρησιμοποιήθηκε και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η μία 20χρονη μαζί με άγνωστη συνεργό της είχαν αφαιρέσει στις 5 Δεκεμβρίου από το ίδιο κατάστημα τρεις φιάλες ουίσκι και κρέατα συνολικής αξίας 100 ευρώ. Παράλληλα ο 16χρονος αποδείχθηκε ότι δεν είχε εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ως όφειλε.