Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 08:10

Καλαμάτα: Σύλληψη 21χρονου για διακίνηση χασίς

 

Για διακίνηση χασίς συνελήφθη ένας 21χρονος Καλαματιανός, ο οποίος φέρεται ότι στη θέα αστυνομικών της ΟΠΚΕ προσπάθησε να ξεφορτωθεί ένα σακουλάκι με 12,4 γραμ. χασίς.

Αυτό έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καλαμάτα, αλλά οι αστυνομικοί είδαν ότι ο 21χρονος πέταξε κάτι πριν τον ελέγξουν κι αφού το αναζήτησαν και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για χασίς, τον προσήγαγαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Εκεί, από την Υπηρεσία κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του νεαρού ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν άλλα 48 γραμ. χασίς από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού, καθώς και δύο στιλέτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός συλληφθείς έκανε διακίνηση χασίς και τα 12,4 γραμ. τα προόριζε για πώληση προς 10 ευρώ το γραμ. Δηλαδή αν δεν… χάλαγε η δουλειά θα εισέπραττε περίπου 120 ευρώ από την πώληση των ναρκωτικών, που φέρεται να πέταξε λίγο πριν συλληφθεί.     

Επίσης, τη Δευτέρα συνελήφθησαν στην Καλαμάτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, ακόμα δύο άτομα για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: Ένας 62χρονος Έλληνας γιατί κατείχε 9 ναρκωτικά δισκία και ένας 23χρονος Έλληνας γιατί κατείχε μικροποσότητα χασίς 0,6 γραμ.