Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 08:29

Στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι απατεώνες που εξαπατούσαν ιερείς

Γράφτηκε από την
Στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι απατεώνες που εξαπατούσαν ιερείς

Στη δημοσιότητα δίνονται μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τριών Ελλήνων, που συνελήφθησαν στις 28 Νοεμβρίου στην Πάτρα, την Αμαλιάδα και την Αγία Βαρβάρα Αττικής, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ιερείς.

Οι απατεώνες είχαν διαπράξει το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον 13 απάτες σε βάρος ιερέων σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Τρίκαλα, Κοζάνη, Σέρρες και Πρέβεζα, ενώ τα χρήματα που είχαν κερδίσει από την παράνομη δράση τους ξεπερνούν τις 235.000 ευρώ.
Πρόκειται για τους: 27χρονο Στέφανο Γεωργ. Καραγκιόζη από την Αμαλιάδα, 29χρονο Νίκος Χρ. Κουτούλα επίσης από την Αμαλιάδα και τον 34χρονο Παναγιώτη Νικ. Γκαϊτατζή, που γεννήθηκε στην Πάτρα και μένει στην Αμαλιάδα.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα μέλη της εγκληματικής ομάδας δήλωναν είτε πρωτοσύγκελλοι είτε γραμματείς ή απεσταλμένοι μητροπόλεων και με το πρόσχημα της λήψης επιχορήγησης, έπειθαν τα θύματά τους να τους δίνουν υψηλά χρηματικά ποσά.
O εγκέφαλος του κυκλώματος είναι έγκλειστος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου και από εκεί οργάνωνε τις κινήσεις των συνεργών του.

Πρόκειται για τους:

Κουτούλα Νίκο του Χρήστου και της Φρειδερίκης, που γεννήθηκε στις 9-3-1985 στην Αμαλιάδα Ηλείας, κάτοικο Αμαλιάδας.


Κουτούλας Νίκος του Χρήστου και της Φρειδερίκης, που γεννήθηκε στις 9-3-1985 στην Αμαλιάδα Ηλείας, κάτοικο Αμαλιάδας.Κουτούλας Νίκος του Χρήστου και της Φρειδερίκης, που γεννήθηκε στις 9-3-1985 στην Αμαλιάδα Ηλείας, κάτοικο Αμαλιάδας.Κουτούλας Νίκος του Χρήστου και της Φρειδερίκης, που γεννήθηκε στις 9-3-1985 στην Αμαλιάδα Ηλείας, κάτοικο Αμαλιάδας.

Γκαϊτατζή Παναγιώτη του Νικολάου και της Ελευθερίας, που γεννήθηκε στις 14-7-1980 στην Πάτρα, κάτοικο Αμαλιάδας.

 Γκαϊτατζής Παναγιώτης του Νικολάου και της Ελευθερίας, που γεννήθηκε στις 14-7-1980 στην Πάτρα, κάτοικο Αμαλιάδας. Γκαϊτατζής Παναγιώτης του Νικολάου και της Ελευθερίας, που γεννήθηκε στις 14-7-1980 στην Πάτρα, κάτοικο Αμαλιάδας. Γκαϊτατζής Παναγιώτης του Νικολάου και της Ελευθερίας, που γεννήθηκε στις 14-7-1980 στην Πάτρα, κάτοικο Αμαλιάδας.

 

Καραγκιόζη Στέφανο του Γεωργίου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 25-3-1987 στην Αμαλιάδα Ηλείας, κάτοικο Αμαλιάδας.
Καραγκιόζης Στέφανος του Γεωργίου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 25-3-1987 στην Αμαλιάδα Ηλείας, κάτοικο Αμαλιάδας.Καραγκιόζης Στέφανος του Γεωργίου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 25-3-1987 στην Αμαλιάδα Ηλείας, κάτοικο Αμαλιάδας.Καραγκιόζης Στέφανος του Γεωργίου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 25-3-1987 στην Αμαλιάδα Ηλείας, κάτοικο Αμαλιάδας.


NEWSLETTER