Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 09:38

Καλαμάτα: 39χρονη με σχεδόν 1 κιλό ηρωίνη συνελήφθη στα διόδια Αρφαρών

Καλαμάτα: 39χρονη με σχεδόν 1 κιλό ηρωίνη συνελήφθη στα διόδια Αρφαρών

Με σχεδόν 1 κιλό ηρωίνη ερχόταν στην Καλαμάτα για να πουλήσει.... θάνατο στα "στέκια" της πόλης μια 39χρονη, η οποία συνελήφθη σε μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αξιοποιώντας πληροφορίες ότι έρχεται από την Αθήνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έστησαν μπλόκο στην 39χρονη στα διόδια Αρφαρών έξω από την Καλαμάτα και μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι μετέφερε συνολικά 973,2 γραμμάρια ηρωίνης. Τη μεγάλη αυτή ποσότητα την είχε κρυμμένη σε δύο συσκευασίες των 500 γραμ. και των 473 γράμ. στο φίλτρο του αεραγωγού της καμπίνας, ενώ ακόμα 0,2 γράμ. βρίσκονταν κάτω από το χειρόφρενο.  

Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Μετά τη σύλληψή της ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα, όπου βρέθηκαν μόνο μικροποσότητα χασίς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Η 39χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένα άτομο. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.