Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 15:34

Τρεις τσιγγάνες συνελήφθησαν για κλοπές στα Φιλιατρά

Τρεις τσιγγάνες συνελήφθησαν για κλοπές στα Φιλιατρά

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, δύο περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, στα Φιλιατρά.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (16.3.2015) το μεσημέρι, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, τρείς τσιγγάνες ηλικίας 31, 36 και 41 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Ειδικότερα, οι συλληφθείσες μαζί με άγνωστα άτομα, χθες (16.3.2015) το μεσημέρι, στα Φιλιατρά, αφού μπήκαν σε οικία, αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, τις εντόπισαν λίγο αργότερα και τις συνέλαβαν, ενώ τα παραπάνω αφαιρεθέντα κοσμήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι  τα ίδια άτομα προχθές (15.3.2015) το πρωί, στα Φιλιατρά, είχαν διαπράξει ακόμη μία κλοπή σε οικία αλλοδαπής, υπηκόου Ρουμανίας, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.