Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 13:56

Πακιστανός με λαθραία τσιγάρα και είδη παραεμπορίου συνελήφθη στην Κόρινθο

Γράφτηκε από την
Πακιστανός με λαθραία τσιγάρα και είδη παραεμπορίου συνελήφθη στην Κόρινθο

Συνελήφθη, χθες (14.5.2015) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, ένας 51χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

 

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία και σε αποθήκη του 51χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 330- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων. 
  • 8.851- είδη λιανεμπορίου (είδη ρουχισμού, ψιλικών, υποδήματα, αξεσουάρ κ.α.), για τα οποία δεν επέδειξε τα σχετικά παραστατικά-τιμολόγια αγοράς τους και θα επιληφθεί η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, για τον καταλογισμό της σχετικής φορολογικής παράβασης. 
  • Μία παιχνιδομηχανή και τέσσερις γεννήτριες, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. 


NEWSLETTER