Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015 17:45

2 τσιγγάνες έκλεψαν 8.500 ευρώ από ενοικιαζόμενα στον Αγιο Ανδρέα Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
2 τσιγγάνες έκλεψαν 8.500 ευρώ από ενοικιαζόμενα στον Αγιο Ανδρέα Μεσσηνίας

Ως πελάτες εμφανίστηκαν τρεις τσιγγάνοι σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Αγιο Ανδρέα - κι όσο οι δύο γυναίκες συζητούσαν για να κλείσουν... δωμάτιο, ο αδερφός της μίας έκλεψε δύο τσαντάκια από τον όροφο, με συνολικά 8.500 ευρώ. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν για την κλοπή μια 20χρονη τσιγγάνα, η οποία χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στην ανακρίτρια, ενώ ο αδερφός της και η άλλη γυναίκα καταζητούνται. 

Πιο αναλυτικά, τα δυο αδέρφια από τη Μεσσήνη και η τρίτη τσιγγάνα, που μένει στον καταυλισμό "Παναγάκια", έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής στα ενοικιαζόμενα. Οπως θα έκανε κάθε υποψήφιος πελάτης, πήγαν στο χώρο υποδοχής και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη και τη γυναίκα του δωμάτιο. Στο μεταξύ όμως ο 28χρονος αδερφός της συλληφθείσας ανέβηκε από μια σκάλα στον πάνω όροφο, όσο εκείνες είχαν πιάσει την κουβέντα στον ιδιοκτήτη. 

Η αναζήτηση του κλέφτη στους πάνω ορόφους δεν πήγε χαμένη: Σε ένα δωμάτιο βρήκε ένα τσαντάκι όπου μέσα υπήρχαν ένα πορτοφόλι με 1.500 ευρώ, μια ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης, βιβλιάρια και δύο τραπεζικές κάρτες, καθώς επίσης τιμολόγια, 5 στικάκια και τα κλειδιά του σπιτιού τού ζευγαριού των ιδιοκτητών στην Καλαμάτα. Σε ένα άλλο τσαντάκι, το οποίο επίσης έκλεψε ο τσιγγάνος, υπήρχαν μέσα 7.000 ευρώ και 4 βιβλιάρια καταθέσεων. 

Ο ιδιοκτήτης και η γυναίκα του δεν κατάλαβαν τίποτα, και ανακάλυψαν ότι τα τσαντάκια με τα λεφτά έλειπαν το πρωί της Δευτέρας. Πήγαν λοιπόν στην Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου ο ιδιοκτήτης δήλωσε την κλοπή περιγράφοντας με λεπτομέρειες τους επισκέπτες στα ενοικιαζόμενα το προηγούμενο απόγευμα. Οι αστυνομικοί από τις περιγραφές υποψιάστηκαν ότι πρόκειται για τον 28χρονο από τη Μεσσήνη, ο οποίος έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί για σωρεία κλοπών. 

Ετσι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας με τη συνδρομή συναδέλφων τους της ΟΠΚΕ ξεκίνησαν για το σπίτι των αδελφών στη Μεσσήνη. Φτάνοντας βρήκαν στο σπίτι μόνο την 20χρονη, την οποία προσήγαγαν στην Ασφάλεια. Εκεί, ο ιδιοκτήτης και η γυναίκα του αναγνώρισαν την τσιγγάνα, η οποία μάλιστα φορούσε ακόμα το ίδιο φόρεμα με το οποίο είχε παρουσιαστεί στα ενοικιαζόμενα την Κυριακή. Ο αδελφός της και η ομόφυλή τους καταζητούνται - ενώ από τα χρήματα δεν βρέθηκε ούτε ευρώ. 

 


NEWSLETTER