Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 12:40

"Πλούσιο" το αστυνομικό δελτίο της Κορινθίας

"Πλούσιο" το αστυνομικό δελτίο της Κορινθίας

Γεμάτο είναι το αστυνομικό δελτίο της Κορινθίας, καθώς περιλαμβάνει 6 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα μέσα σε λίγες ώρες.

 

1) Συνελήφθησαν, χθες (23.9.2015) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, ηλικίας 23 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από 54χρονη πορτοφόλι, που περιείχε χρήματα και έγγραφα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. 

 

2) Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία υπόθεση απάτης σε βάρος 59χρονου, η οποία είχε γίνει την 22.9.2015, στην Κόρινθο. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 35χρονης Ελληνίδας, για απάτη, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό της.

 

3) Συνελήφθησαν, χθες (23.9.2015) το πρωί, στη Νεμέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, τρείς Ελληνίδες, ηλικίας 18, 41 και 47 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από σούπερ μάρκετ διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος. 

 

4) Συνελήφθη, χθες (23.9.2015) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, ένας  38χρονος Ελληνας, γιατί κατείχε μικροποσότητες  κάνναβης και ηρωίνης, ένα πιστόλι κρότου καθώς και ένα φυσίγγιο, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

 

5) Συνελήφθη, χθες (23.9.2015) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.