Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 12:31

22χρονη ομολόγησε τη δολοφονία 46χρονου με μαχαίρι στο κέντρο της Κορίνθου

Γράφτηκε από την

Από το χέρι μίας 22χρονης έγιναν οι θανάσιμες μαχαιριές στο θώρακα σε βάρος του 46χρονου, που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κεντρικό πεζόδρομο της Κορίνθου.

 

Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Κορίνθου υπήρξε άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, που συγκλονίζει την πρωτεύουσα της Κορινθίας. Να θυμίσουμε, ότι ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός στη συμβολή των οδών Κύπρου και Περιάνδρου. Η 22χρονη έχει ήδη συλληφθεί από χθες το μεσημέρι και ομολογήσει. Κατά την εξέταση της ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την πράξη της, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, δύο γυναίκες, ηλικίας 17 και 42 ετών αντίστοιχα  (κόρη και μάνα) και ένας 30χρονος. Η 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της 22χρονης, ενώ η 42χρονη μητέρα της και ο 30χρονος φίλος τους για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 46χρονος φαίνεται ότι λίγο πριν την ώρα του εγκλήματος είχε συναντηθεί με τις δύο νεαρές κοπέλες στο κέντρο της Κορίνθου. Μετά τις μαχαιριές οι δύο νεαρές τράπηκαν σε φυγή και αναζήτησαν κάλυψη από την 42χρονη και τον 30χρονο, οι οποίοι τους την παρείχαν, ματαιώνοντας με τον τρόπο αυτό προσωρινά την σύλληψή τους.

Από τις έρευνες εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 22χρονη, το οποίο είχε πετάξει σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.