Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 08:32

Μικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας: 5 χρόνια με αναστολή σε 39χρονο για σωματεμπορία

Γράφτηκε από την

 

Σε 5 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή και την αναγνώριση του ελαφρυντικού τού πρότερου σύννομου βίου, καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας ένας 39χρονος από την Αλβανία, για σωματεμπορία μιας 21χρονης το 2014 Βουλγάρας.

Πρωτόδικα, το δικαστήριο είχε επιβάλει στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 12 ετών κρίνοντας ότι εξέδιδε κατ’ επάγγελμα τη νεαρή γυναίκα, αλλά το αδίκημα παραγράφηκε. Σύμφωνα με τη μαρτυρία αστυνομικού της Ασφάλειας Καλαμάτας και άλλες μαρτυρίες χθες στο δικαστήριο, η 21χρονη κατάφερε και έπεισε έναν πελάτη μετά από ερωτική συνεύρεση μαζί του σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας, να της δώσει το τηλέφωνό του και μίλησε με μια ξαδέλφη της στη Ναύπακτο.

Σε αυτήν εκμυστηρεύτηκε ότι ο κατηγορούμενος και μία ομοεθνής τους και σύντροφος του 39χρονου, την κρατούσαν με τη βία σε ένα διαμέρισμα στη Φαρών, την χτυπούσαν και την απειλούσαν για να πηγαίνει ερωτικά με άντρες δύο και τρεις φορές την ημέρα, ενώ ο κατηγορούμενος της έσπασε και το τηλέφωνο. Η ξαδέλφη της 21χρονης γυναίκας έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου, όπου και κατήγγειλε ενόρκως ό,τι της είχε πει και έτσι η Ασφάλεια Καλαμάτας ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει το διαμέρισμα.

Οταν οι αστυνομικοί βρήκαν πού μένουν και χτύπησαν την πόρτα, άνοιξε ο κατηγορούμενος. Μέσα στο διαμέρισμα ήταν ακόμα ένας θείος του, η σύντροφός του και η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε ξυλοκοπηθεί και υπήρχαν εμφανή σημάδια βίας στο πρόσωπο και το σώμα της.

Ν.Κ.