Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 18:43

Αντάλλαξαν μηχανάκι με… ηρωίνη

Αντάλλαξαν μηχανάκι με… ηρωίνη

Εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μια υπόθεση για διακίνηση ηρωίνης και η απόφαση θα βγει στις 29 του μήνα, για 3 κατηγορούμενους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι... κεράστηκαν μεταξύ τους δύο μυτιές ηρωίνη.

Οι δύο Ελληνες, ο ένας από τους Γαργαλιάνους και ο άλλος από τον Πύργο Τριφυλίας, έκαναν ναρκωτικά. Ενα απόγευμα στους Γαργαλιάνους έκλεψαν ένα μηχανάκι και όταν συνελήφθησαν ο ένας είπε ότι το έδωσαν σε έναν τσιγγάνο από το Αριοχώρι για να πάρουν τη δόση τους. Οι αστυνομικοί πήγαν για έρευνα την επομένη στο σπίτι του τσιγγάνου αλλά δεν βρήκαν ούτε ναρκωτικά, ούτε μηχανάκι. 

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος από τους Γαργαλιάνους παρακολουθεί πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο ΚΕΘΕΑ, ενώ ο κατηγορούμενος από τον Πύργο έφερε πιστοποιητικό ότι έχει 67% αναπηρία -αλλά και η κατάστασή του, αποτέλεσμα των ναρκωτικών και ενός τροχαίου, φαινόταν κακή. Εδειχνε να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του, περπατούσε σκυφτός και δεν έκανε βήμα χωρίς την αδερφή του, που κάθισε κοντά του ακόμα και όταν κλήθηκε στο εδώλιο. 

Η εισαγγελέας πρότεινε στην αγόρευσή της την απαλλαγή των δύο Τριφύλιων λόγω του προβλήματός τους με τα ναρκωτικά και την ενοχή του τσιγγάνου για διακίνηση ηρωίνης και αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.

Ν.Κ.