Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 17:38

Δείτε σε απευθείας μετάδοση τον εσπερινό του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνα στη Σπάρτη (video)

Γράφτηκε από την

 

Με γνώμονα την στήριξη του εκκλησιαστικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων της κοινωνίας μας, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

Ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός Ionian Channel, σε συνεργασία με την  Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης,  θα πραγματοποιήσει απευθείας μεταδόσεις από τον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνα, πολιούχου της Σπάρτης:

Σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, από 18.00 ως τις 20.30 τον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό και αύριο, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 8:00 πμ -11:30 π.μ, σε ζωντανή μετάδοση, την Θεία Λειτουργία και την έξοδο της Ιερής Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Ναό. 

Παρακολουθήστε ζωντανά τον Εσπερινό εορτής - Σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, 18.00 – 20.30

ΙΟΝΙΑΝ TV

Ο Περιφερειακός Τηλεοπτικός Σταθμός  IONIAN, εκπέμπει ψηφιακά μέσω της Digea, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, καλύπτοντας ειδησεογραφικά και όχι μόνο την ενημέρωση ενός δυναμικού πληθυσμιακού κοινού περίπου 1.600.000 κατοίκων.

Ειδικότερα:

Πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα του IONIAN έχουν οι νομοί Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας καθώς και στα νότια παράλια της Στερεάς Ελλάδας οι νομοί Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας καθώς και οι Νομοί της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς. Από τους πομπούς της Αργολίδας το σήμα φθάνει στα νότια Παράλια της Αττικής, στον Αργοσαρωνικό, στον Πειραιά και σε μεγάλη πληθυσμιακή περιοχή στον ευρύτερο χώρο των Αθηνών. 

Το IONIAN μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς ζωντανά (live streaming) σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και παγκόσμια, στο διαδίκτυο, μέσα από τον  ιστότοπο www.ioniantv.gr.