Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 20:14

Επίσκεψη μητροπολίτη Μεσσηνίας στην κατασκήνωση στον Ταΰγετο

Επίσκεψη μητροπολίτη Μεσσηνίας στην κατασκήνωση στον Ταΰγετο

Την κατασκήνωση της Μητρόπολης Μεσσηνίας «Αγία Αικατερίνη» στον Ταΰγετο, επισκέφτηκε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Ο μητροπολίτης τέλεσε τη λειτουργία στον ναό της Αγίας Αικατερίνης, που βρίσκεται στην κατασκήνωση. Μετά κάθισε μαζί με τα παιδιά στο πρωινό γεύμα. Στην κουβέντα μαζί τους ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συμμετοχής των νέων στην κατασκήνωση, τονίζοντας, ότι λαμβάνουν χριστιανική παιδεία, αποκτούν εμπειρίες, μαθαίνουν στη συμβίωση, την αλληλοκατανόηση αλλά και την πειθαρχία. Επιπρόσθετα, λαμβάνουν αρκετές γνώσεις σε πολλά αντικείμενα, μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος που ακολουθούν.

Ο μητροπολίτης συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη, τους εθελοντές αλλά και τον εφημέριο της κατασκήνωσης οικονόμο Περικλή Τσίχλη, για την προσφορά τους στη νεότητα και την τοπική εκκλησία, καθώς επίσης και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην κατασκήνωση της Μητρόπολης.

Τέλος, ο κ. Χρυσόστομος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στην κατασκήνωση της Χριστιανικής Ενωσης ΓΕΧΑ Καλαμάτας, που βρίσκεται κι αυτή στον Ταΰγετο.

Φωτογραφίες: Γιώργος Τσερεφός