Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 16:11

Κλοπή εξωλέμβιων μηχανών από βάρκες στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών

Τις εξωλέμβιες μηχανές από δύο ψαρόβαρκες έκλεψαν άγνωστοι από το μικρό λιμανάκι της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών, ενώ από τρεις ακόμη βάρκες έκλεψαν τα ρεζερβουάρ με τα καύσιμα και εργαλεία αλιείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται κλοπές στο συγκεκριμένο λιμάνι, ενώ το νέο κρούσμα ανακαλύφθηκε χθες το πρωί από τους ιδιοκτήτες των σκαφών που αμέσως ενημέρωσαν το Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας.

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της μίας από τις δύο ψαρόβαρκες είναι αγανακτισμένος, καθώς είναι η τρίτη φορά που του κλέβουν τη μηχανή της. Οι δράστες, που έδρασαν τις βραδινές ώρες χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί, προσπάθησαν να κλέψουν μία ακόμη εξωλέμβια μηχανή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς ο ιδιοκτήτης της βάρκας έχοντας πέσει ήδη θύμα κλοπής άλλες δύο φορές είχε φροντίσει με επιπλέον βιδώματα να την ασφαλίσει γερά στη θέση της.

Οι νέες κλοπές έχουν αναστατώσει τους ιδιοκτήτες των σκαφών, καθώς διαπιστώνουν ότι οι δράστες έχουν αποθρασυνθεί και στο μικρό λιμάνι της περιοχής δεν υπάρχει καμία ασφάλεια.

Κ.Μπ.