Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 14:09

Ιδανική για ψάρεμα η ακτή στις εκβολές του Νέδοντα 

Ιδανική για ψάρεμα η ακτή στις εκβολές του Νέδοντα 

Μπορεί στις εκβολές του Νέδοντα να υπάρχει έλος και περιβαλλοντικό ζήτημα, όμως η ακτή είναι ιδανική για ψάρεμα. Ερασιτέχνες ψαρεύουν καθημερινά στην περιοχή, όπως χθες που υπήρχαν παρατεταγμένα πάνω από 10 καλάμια.

Ο Γιώργος Ψυχογιάννης που είναι τακτικός ψαράς στις εκβολές του Νέδοντα, μας είπε ότι «έρχομαι καιρό εδώ» και σημείωσε: «Είναι καλά, πιάνω ό,τι ψάρι κυκλοφοράει. Από τσιπούρες και ελιές μέχρι μουρμούρες και χταπόδια».

Ο Γιάννης Βαλσαμάκης μας ενημέρωσε ότι «εδώ έχω έρθει τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν πιάνω τίποτα, δεν υπάρχουν ψάρια» και πρόσθεσε: «Πήγαινα κυρίως στη Δυτική Παραλία, μετά τις βενζίνες, αλλά έπειτα από τις πλημμύρες είχε βρομιά».

Ο Αποστόλης που κατάγεται από την Κοζάνη και μένει στη Μεσσήνη, ήταν εκεί χθες για πρώτη φορά. Μας είπε ότι «ήρθα εδώ σήμερα, αλλά δεν έχει τίποτα» και πρόσθεσε: «Ψαρεύω παντού. Στην άλλη πλευρά, σε Ελαία, Αγιαννάκη, Καλό Νερό και Κυπαρισσία έχει ψάρια. Εχω πιάσει τσιπούρες, σαργούς και άλλα είδη. Πάω και στην Μπούκα και στον Αγιο Ανδρέα».

Γ.Σ.