Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 15:16

Επικίνδυνες παγίδες στους δρόμους της Κυπαρισσίας 

Επικίνδυνες παγίδες στους δρόμους της Κυπαρισσίας 

Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται αρκετοί δρόμοι στην Κυπαρισσία, που εκτός από το ότι δοκιμάζουν τα νεύρα οδηγών και πεζών, σε πολλά σημεία είναι και επικίνδυνες παγίδες.

Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση προς το τέρμα του δρόμου της οδού 25ης Μαρτίου, όπου μια τρύπα – παγίδα χάσκει σχεδόν στο μέσο του δρόμου. Πρόχειρα έχει τοποθετηθεί ένα κώνος, που τον μισό έχει καταπιεί η λακκούβα. Ετσι όποιος άτυχος οδηγός περάσει από το σημείο, την έχει βάψει.

 Μάλιστα, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, πέρα από την τρύπα έχουν ξηλωθεί και κομμάτια του ασφαλτοτάπητα, ενώ σε ένα κομμάτι έχει πέσει τσιμέντο για να καλυφθεί παλιότερο πρόβλημα. Το συγκεκριμένο σημείο είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ και αρκετές ημέρες και φαίνεται πως κανείς δεν έχει συγκινηθεί, πέρα από το να μπει ένας κώνος.

Το ίδιο πρόβλημα με τρύπα στο οδόστρωμα είχε εμφανιστεί και πριν λίγες μέρες στην οδό Λαμπροπούλου, κοντά στην διασταύρωση με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Εκεί ευτυχώς μετά από κάποιες μέρες η τρύπα έκλεισε, αν και όχι για πρώτη φορά, καθώς συχνά πυκνά στο συγκεκριμένο σημείο δημιουργείται τρύπα στο οδόστρωμα.

Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν σε πολλά ακόμη σημεία του εσωτερικού οδικού δικτύου της πόλης, που καταδεικνύουν και την ανάγκη να γίνει ουσιαστική και άμεση παρέμβαση. Ελπίζουμε με την εργολαβία που είναι έτοιμη να ξεκινήσει και στην οποία πριν ακόμη ξεκινήσει δόθηκε παράταση, πολλά από αυτά τα ζητήματα να εξαλειφθούν.

Κ.Μπ.