Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 11:00

«Ο γύρος της Ελλάδας με Chaly» ξεπέρασε τις 200.000 προβολές 

Γράφτηκε από τον

Επιτυχία όχι μόνο στις προβολές που έγιναν, αλλά και στο YouTube, γνωρίζει η ταινία «Ο γύρος της Ελλάδας με Chaly» που γύρισαν δύο φίλοι, νεαρά παιδιά από τους Γαργαλιάνους, ο Τάκης Κοκκαλιάρης που είναι ο πρωταγωνιστής και ο Αχιλλέας Τζωρτζίνης που έχει επιμεληθεί τη σκηνοθεσία. 

Hδη το πρώτο μέρος της ταινίας τους, 3 μήνες που έχει ανέβει (πλήρες) στο YouTube έχει ξεπεράσει τις 200.000 προβολές, και 82.000 προβολές έχει το δεύτερο μέρος. 

Για όσους δεν την γνωρίζουν, όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο εισαγωγικό τους σημείωμα: «Πρόκειται για μία ταινία-ντοκιμαντέρ φόρο τιμής στα δίκυκλα όλων των κυβικών εκατοστών. Η ιστορία ξεκινάει με την ανακατασκευή ενός παλιού Honda Chaly. Σκοπός της ανακατασκευής είναι ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης να παρευρεθούν στη 34ή Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών που γίνεται κοντά στη Δράμα αλλά και να φτάσουν μέχρι τη συνοριακή γραμμή των Κήπων, κοντά στην Αλεξανδρούπολη. Το ταξίδι ξεκινάει από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, χωρίς οδική υποστήριξη και με μόνο μεταφορικό μέσο το ίδιο το Chaly και για τους δύο επιβαίνοντες». 

 

Τα γυρίσματα έγιναν τον Μάιο και Ιούνιο του 2015, και τον Αύγουστο έγινε η πρώτη της προβολή στους Γαργαλιάνους. 

Επειδή όμως τα καλλιτεχνικά τους σχέδια και οι ανησυχίες των δύο νέων δεν σταματούν εδώ, ο Τάκης και ο Αχιλλέας ετοιμάζουν να ταξιδέψουν και εκτός συνόρων: Στα σκαριά βρίσκονται δηλαδή τα σχέδιά τους για μια ακόμη ταινία με παρόμοιο στυλ, που θα αφορά όμως ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Κ.Μπ.