Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 20:28

Ενημέρωσαν τον αρχηγό της Αστυνομίας για τα προβλήματα του προσωπικού στη Μεσσηνία

Ενημέρωσαν τον αρχηγό της Αστυνομίας για τα προβλήματα του προσωπικού στη Μεσσηνία

Με το προεδρείο της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών (ΔΕΑ) της Τοπικής Διοίκησης Μεσσηνίας συναντήθηκε μεταξύ άλλων το Σάββατο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αφού ενημέρωσε το αστυνομικό προσωπικό για θέματα του κλάδου τους, εν συνεχεία συναντήθηκε με τους εκπροσώπους αστυνομικών ενώσεων του νομού, μεταξύ αυτών και της τοπικής διοίκησης της Διεθνούς Ενωσης, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Γιάννη Ζαφειρόπουλο, το γενικό γραμματέα Ηλία Αξιωτόπουλο και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Βασίλη Τουφεξή. Το προεδρείο της ΔΕΑ προσέφερε μάλιστα ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Τσουβάλα μια τιμητική πλακέτα, λάβαρο της τοπικής διοίκησης, καθώς και καλάθι με τοπικά προϊόντα. Στη συνάντηση παρόντες ήταν και ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, ταξίαρχος Διαμαντής Μητρόπουλος και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχος Σταύρος Τουφεξής. 

* Στη φωτογραφία από αριστερά Δ. Μητρόπουλος, Γ. Ζαφειρόπουλος, Κ. Τσουβάλας, Ηλ. Αξιωτόπουλος, Β. Τουφεξής, Στ. Τουφεξής