Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 14:21

Γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Λογγάστρας

Γράφτηκε από την

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2011, στο Περιφερειακό Ιατρείο Λογγάστρας, πραγματοποιήθηκε από το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, κ. Νικόλαο Κουφό, η εγκατάσταση του νέου ιατρού κ. Σωκράτη Ρέβη, σε μόνιμη θέση Επιμελητή Β΄ , ειδικότητας Γενικής Ιατρικής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σπάρτης, κ. Παρασκευάς Καλομοίρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Μυστρά και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.
Ο ιατρός θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ισότιμα σε όλους τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μυστρά βάσει προγράμματος, παρέχοντας Πρωτοβάθμια περίθαλψη Υγείας. Ως εκ τούτου οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν πλέον τη δυνατότητα για κάθε ιατρικό πρόβλημα που τους απασχολεί ν’ απευθύνονται καταρχήν στο Π. Ι. Λογγάστρας, αποφεύγοντας έτσι τη μετάβασή τους στο Νοσοκομείο Σπάρτης.
Κατά τη λιτή εκδήλωση εγκατάστασης του ιατρού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σπάρτης, κ. Κουφός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στελέχωση του Π. Ι . Λογγάστρας με μόνιμο ιατρό και δεσμεύτηκε ότι το ιατρείο θα εξοπλιστεί άμεσα με τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες από το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Αργειτάκο, ο οποίος ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές της προς όφελος των πολιτών και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας. Ο κ. Καλομοίρης, Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σπάρτης, ανέπτυξε την έννοια του θεσμού της Πρωτοβάθμιας περίθαλψης και παρότρυνε τους κατοίκους να δείξουν αγάπη και κατανόηση στο νέο ιατρό. Ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Λογγάστρας, κ. Γεωργανές Παναγιώτης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Διοικητή του Νοσοκομείου για την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού στο χωριό του και τέλος ο ιατρός κ. Σωκράτης Ρέβης, ευχαρίστησε και υποσχέθηκε την αδιάκοπη παροχή υπηρεσιών Υγείας σε όλους τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μυστρά.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΣΠΑΡΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Ι. ΚΟΥΦΟΣ



NEWSLETTER