Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 16:28

Γνωριμία με φαγητά, κουλτούρες και μουσική στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Γνωριμία με φαγητά, κουλτούρες και μουσική στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Η άνοιξη μπαίνει ... δυναμικά στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας με ένα μήνα γεμάτο εκδηλώσεις, εκπλήξεις και πολλά δρώμενα. Σήμερα στις 9 μ.μ. οι εθελοντές του ΚΝΚ προσκαλούν στη 2η διαπολιτισμική βραδιά.

Αυτή είναι αφιερωμένη στη γνωριμία με τα φαγητά, τις κουλτούρες, τις μουσικές και τους χορούς από τα διάφορα μήκη και πλάτη της γης.
Εθελοντές, που βρίσκονται στην Καλαμάτα από την Αυστρία, την Ισπανία, την Τουρκία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Αγγλία, την Πολωνία, την Κροατία, την Ουκρανία, την Τυνησία, την Πορτογαλία και τη Βραζιλία είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν διαφορετικές και ιδιαίτερες γεύσεις. Ο καθένας να ετοιμάσει κάποιο παραδοσιακό ελληνικό φαγητό ή γλυκό και να το μοιραστεί με την παρέα. 

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται κάθε Τετάρτη στις 8 μ.μ.: 8 Μαρτίου: βραδιά διασκέδασης - παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». 15 Μαρτίου: βραδιά ανταλλαγής αντικειμένων - swapping. Φέρτε μαζί σας οτιδήποτε δεν χρειάζεστε πια και ανταλλάξτε το με κάτι που να σας είναι περισσότερο απαραίτητο. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, βιβλία, μικροαντικείμενα, όλα είναι ευπρόσδεκτα στο ανταλλακτικό παζάρι. 22 Μαρτίου: γνωριμία με την Ιαπωνική Κουλτούρα. 29 Μαρτίου "Ασφαλής και οικονομική οδήγηση": προστατεύστε τόσο εσάς όσο και το όχημα σας, αποκτώντας τις κατάλληλες γνώσεις και ορθές πρακτικές χειρισμού του.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.