Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 17:06

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο ΚΕΚ Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Αρχίζουν σε λίγες ημέρες την λειτουργία τους τα προγράμματα κατάρτισης που οργανώνει το Κ.Ε.Κ Περ. Ενότητας Μεσσηνίας, μετά  την υπογραφή της Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Κ.Ε.Κ. Οι εγγραφές για τα τμήματα Αργυροχρυσοχοία, Κατασκευή Κοσμημάτων,  Αγιογραφία, Ζωγραφική, Μαγειρική, Βιβλιοδεσία, Τεχνικός βιολογικής και οικολογικής Γεωργίας, Οινολογία-Οινογνωσία, Στέλεχος Διοίκησης Τουριστικής Επιχείρησης, Αγροτουρισμός, Στέλεχος Διοίκησης Τουριστικής Επιχείρησης, Εκμάθηση παραδοσιακών μουσικών οργάνων,  ευρίσκονται στο τελικό στάδιο και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Τα προγράμματα αυτά έχουν διδακτική διάρκεια 100 ωρών, η παρακολούθησή τους είναι Ελεύθερη  και   συνδυάζουν την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων για επαγγελματική διέξοδο. Απευθύνονται σε ενήλικες, ανέργους και  μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και θα λειτουργήσουν στο νέο κτίριο της Ν.Ε.Λ.Ε Νέδοντος 135 σε Χώρους – Εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένους.
Επίσης, θα λειτουργήσουν και προγράμματα για ΑΜΕΑ (Μουσικοθεραπεία, Βιβλιοδεσία, Ζωγραφική, Κεραμική και Πρόγραμμα Άθλησης), σε συνεργασία με το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ.
Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με Κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς για την οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων στην Περιφέρεια.

Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Κ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ


NEWSLETTER