Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 17:47

Πληρωμή με όλους τους τρόπους των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ

 

Με όλους τους τρόπους μπορεί κάποιος να πληρώσει το λογαριασμό του στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, ενώ όποιος οφείλει, μπορεί να κάνει ρύθμιση σε δόσεις.

Για τις δυνατότητες αυτές ενημέρωσε χθες ο πρόεδρος της Επιχείρησης Δημ. Βεργόπουλος.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι η πληρωμή του λογαριασμού μπορεί να γίνει: Με πάγια τραπεζική εντολή, με e-banking (χρήση ηλεκτρονικού κωδικού πληρωμής) ή μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ, με χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες (με POS) και με μετρητά.

Για τους ιδιοκτήτες που μισθώνουν ακίνητα, ενημέρωσε ότι ο ενοικιαστής ή ο ιδιοκτήτης με το μισθωτήριο συμβόλαιο και το υδρόμετρο μπορούν να προσέλθουν στη ΔΕΥΑΚ και να κάνουν τη μεταβίβαση, για να χρεώνεται τη δαπάνη κατανάλωσης νερού ο μισθωτής.

Ακόμα, ο κ. Βεργόπουλος πληροφόρησε ότι με οφειλή πάνω από 150 ευρώ μπορεί να γίνει διακοπή του νερού. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι υπάρχει η δυνατότητα καταβολής δόσεων και κάλεσε όποιον ενδιαφέρεται, να προσέλθει στην Ταμειακή Υπηρεσία της ΔΕΥΑΚ για να κάνει ρύθμιση.

 

Τέλος, ενημέρωσε ότι πρόκειται να λειτουργήσει σύστημα e-bill, ώστε ο καταναλωτής να ενημερώνεται ηλεκτρονικά για το λογαριασμό του.