Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 14:37

Σύσκεψη για τη Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία

Σύσκεψη για τη Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία

Απόψεις, ιδέες και γνώμες αντάλλαξαν οι επαγγελματίες της Κυπαρισσίας στην πρώτη σύσκεψη που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο της πόλης ενόψει των προετοιμασιών και του σχεδιασμού για την 4η Λευκή Νύχτα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου. 

Στόχος είναι χρόνο με το χρόνο η Λευκή Νύχτα να γίνεται ακόμη καλύτερη και,  όπως επισημάνθηκε, δεν αποσκοπούν μόνο σε αυτή την βραδιά, αλλά με την συγκεκριμένη εκδήλωση ουσιαστικά σηματοδοτείται το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν. Βασικός τους στόχος είναι να διαφημίσουν τον τόπο τους και την αγορά τους να καταφέρουν να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος που θα γνωρίσει την αγορά της Κυπαρισσίας, τον οποίο κόσμο θέλουν να κερδίσουν και για την συνέχεια ώστε να τους ξαναεπισκεφθεί. Σημειώθηκε ότι αυτό είναι το μεγάλο εγχείρημα και σε αυτό στοχεύουν.

Από εκεί και πέρα στην συζήτηση που έγινε από επαγγελματίες, τονίστηκε ότι η υποστήριξη του δήμου θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη τόσο για την συγκεκριμένη εκδήλωση όσο και γενικά για την πόλη. Επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να προστεθούν νέες δραστηριότητες ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Από τα χαρακτηριστικά της βραδιάς θα είναι τα πολλά μικρά μουσικά σχήματα που θα είναι διάσπαρτα σε όλη την πόλη. Θα προσκληθούν φιλαρμονικές και χορωδίες, επίσης σχολές χορού να παρουσιάσουν χορευτικά προγράμματα. 

Για ακόμη μια χρονιά να γίνονται μεγάλες προσφορές. Επίσης θα υπάρχει διαγωνισμός για την καλύτερη βιτρίνα και στα σκαριά είναι τα σχέδια και για ένα διαγωνισμό έκπληξη. 

Οι οριστικές ωστόσο αποφάσεις θα παρθούν τόσο σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας όσο και σε επόμενες ανοιχτές συσκέψεις – συνεδριάσεις, καθώς μια ακόμη έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη.

Κ.Μπ.