Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 22:29

Μεγάλη προσέλευση στη Λευκή Νύχτα της Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)

 

 

Πετυχημένη με πολύ κόσμο και με ένα μεγάλο πάρτι να έχει στηθεί σε όλη την πόλη, πραγματοποιήθηκε η 4η Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Ο κόσμος από νωρίς άρχισε να κατακλύζει τους δρόμους της πόλης και τα μουσικά σχήματα σε κάθε γωνιά έδιναν τον ρυθμό στο κέφι, ενώ στην πλατεία της πόλης υπήρχαν αθλητικές επιδείξεις και φυσικά μουσική σε έντονους ρυθμούς.

Ικανοποίηση υπάρχει και στον εμπορικό κόσμο από την κίνηση που είδαν στα καταστήματά τους, ενώ όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας η Λευκή Νύχτα κατάφερε να νικήσει και τον τελικό του Champions League. 

Από εκεί και πέρα κάθε γωνία του εμπορικού κέντρου της πόλης γέμισε με κόσμο που έκανε τις βόλτες του και τα ψώνια του, απολάμβανε τα κεράσματα που είχαν όλα τα καταστήματα και φυσικά διασκέδαζε με τις μουσικές που ήταν για όλες τις ηλικίες. Οσο για τα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης, γέμισαν ασφυκτικά και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η νύχτα κυριολεκτικά έγινε μέρα από την πληθώρα πυροτεχνημάτων στην κεντρική πλατεία. Επίσης υπήρχαν διαγωνισμοί για την καλύτερη κεντητή πίτα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών "Γαία", διαγωνισμός για την καλύτερη βιτρίνα και κλήρωση με πλούσια δώρα. 

Οπως φαίνεται ο Εμπορικός Σύλλογος για ακόμη μια χρονιά κέρδισε το στοίχημα και αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του κ. Αβδάλα που επισήμανε: «Πήγαμε πάρα πολύ καλά, πλημμύρισε η Κυπαρισσία από κόσμο και νικήσαμε νομίζω το Champions League. Κυπαρισσία - Champions League 2-0. Από πάρα πολύ νωρίς ήταν πολύς ο κόσμος που πλημμύρισε την αγορά και τα μαγαζιά, ο κόσμος διασκέδασε πραγματικά και αυτό πραγματικά το μήνυμα καταφέραμε να δώσουμε στον κόσμο: το μήνυμα της χαράς, του γέλιου, αυτό που έχει στερηθεί αυτή την περίοδο. Τα καταστήματα που είχαν πραγματικές προσφορές και πραγματικές εκπτώσεις δούλεψαν μέχρι πολύ αργά, ενώ τα καταστήματα που προσφέρουν διασκέδαση με τις ορχήστρες πλημμύρισαν από κόσμο. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, νομίζω ήταν περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά. Τον ευχαριστούμε, τον συγχαίρουμε. Εχουμε βάλει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά και είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτό που έχουμε ξεκινήσει τόσο καιρό».

 

 

Κ.Μπ.