Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 16:31

Σ.Ο.Σ. ΔΕΗ Μεγαλόπολης: Καταγγελία για τη μείωση της βαθμολογίας των εργαζομένων 

Σ.Ο.Σ. ΔΕΗ Μεγαλόπολης: Καταγγελία για τη μείωση της βαθμολογίας των εργαζομένων 

Για «αδικαιολόγητη και χωρίς αιτιολόγηση μείωση της βαθμολογίας των εργαζομένων», το Δ.Σ. του Σ.Ο.Σ. ΔΕΗ Μεγαλόπολης καταγγέλλει το διευθυντή του ΑΗΣ Μεγαλόπολης - Β.

Κάνοντας λόγο, για «νέο δείγμα αυθαιρεσίας και δεσποτισμού από το διευθυντή του ΑΗΣ Μεγαλόπολης - Β», αναφέρει πως «μετά από 25 και πλέον χρόνια αδιάκοπης προσφοράς τους, με βαριά εργασία τόσο στις βάρδιες όσο και στη συντήρηση του σταθμού -που πολλοί συνάδελφοί μας την πλήρωσαν και με την ίδια τους τη ζωή- είδαν έκπληκτοι το διευθυντή του ΑΗΣ Μ - Β να ρίχνει τη βαθμολογία τους σε ασυμφωνία με τη βαθμολογία των τομεαρχών ως δεύτερων κριτών που είναι άμεσοι προϊστάμενοί τους (διαφορά μέχρι και 150 μονάδες)».

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Σ. απαιτεί από τη διεύθυνση του εργοστασίου και τη διοίκηση της ΔΕΗ «να επαναφέρει σε τάξη το διευθυντή του ΑΗΣ Μεγαλόπολης - Β που επιμένει να αναπολεί την αλήστου μνήμης περίοδο 1991 -1993, μια εποχή αυταρχισμού για τον ΑΗΣ Μ - Β». Και τους καλεί «όπως στις περιπτώσεις εργαζομένων που διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενά μας και η αξιολόγησή τους είναι φανερά άδικη και εκδικητική και σε πλήρη αντίθεση με τις οριζόμενες υπηρεσιακές οδηγίες, να υπάρξει συμπληρωματική - διορθωτική σύνταξη των ειδικών φύλλων αξιολόγησής τους». 

Τέλος, εκφράζει την ελπίδα για «άμεση αντιμετώπιση του παραπάνω ζητήματος με δίκαιη και αξιοκρατική αποκατάσταση της βαθμολογίας των συναδέλφων μας, επιφυλασσόμενοι σε διαφορετική περίπτωση, για κάθε νόμιμη ενέργεια κάθε μορφής και διάρκειας».