Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 16:24

Καλαμάτα: Δεν έχει ίχνη βιασμού το 12χρονο παιδί, στο οποίο ασέλγησε ο 83χρονος

Ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε κακώσεις τέτοιες στο 12χρονο παιδί, που να δείχνουν ότι βιάστηκε από τον 83χρονο παιδόφιλο, ο οποίος φέρεται ότι παρέσυρε το αγόρι στο οποίο ασέλγησε σεξουαλικά μέσα σε παιδική χαρά στα Γιαννιτσάνικα της Καλαμάτας, τουλάχιστον για δύο συνεχόμενες μέρες, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Αυτό ωστόσο δεν αποκλείει ότι αποπειράθηκε να το κάνει, επισημαίνουν αστυνομικές και δικαστικές πηγές, αλλά να μην τα κατάφερε. Οπως έγραψε η "Ε", υπήρχαν υπόνοιες ότι το παιδί μπορεί και να έχει βιαστεί, αλλά μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε σταθεί δυνατό να εξεταστεί το αγόρι από ιατροδικαστή, καθώς αυτός του Νοσοκομείου Καλαμάτας είναι σε άδεια. Ετσι, οι αστυνομικοί πήγαν το παιδί στην Κόρινθο όπου και εξετάστηκε από τον εκεί ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη.

Θυμίζουμε ότι σε βάρος του 83χρονου Καλαματιανού συνταξιούχου καπνεργάτη έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Ασφάλεια Καλαμάτας για αποπλάνηση ανηλίκου. Την Κυριακή ο κατηγορούμενος ως παιδόφιλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη.

Ν.Κ.