Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 18:51

Ζευγάρι Τούρκων συνελήφθη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας με πλαστές ταυτότητες

Ζευγάρι Τούρκων συνελήφθη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας με πλαστές ταυτότητες

Eνα ζευγάρι Τούρκων καθώς και ένας Σύρος και ένας Πακιστανός, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Καλαμάτας γιατί προσπάθησαν να φύγουν στο εξωτερικό με πλαστές ταυτότητες. 

Πιο αναλυτικά, με πτήση για τη Βιέννη της Αυστρίας θα ταξίδευε το ζευγάρι των Τούρκων, αλλά στον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο, διαπιστώθηκε ότι οι γερμανικές ταυτότητες που έδειξαν ο 34χρονος άνδρας και η 33χρονη σύζυγός του ήταν πλαστές. Ετσι λοιπόν, συνελήφθησαν για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. Μαζί του το ζευγάρι είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, για τα οποία έδωσε επίσης πλαστές γερμανικές ταυτότητες. 

 

Με την ίδια πτήση θα πέταγαν για τη Βιέννη δύο ακόμα άτομα με πλαστές ταυτότητες και συγκεκριμένα ένας 26χρονος Σύρος και ένας 19χρονος Πακιστανός, οι οποίοι υπέδειξαν στους αστυνομικούς ο ένας πλαστή βελγική ταυτότητα και ο άλλος μια πλαστή ισπανική. Και αυτοί οι δύο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.