Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 18:20

Ο Περικλής Ξηρογιάννης στην “Ε”: “Το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει το έργο της διοίκησης του Κώστα Μαργέλη” (βίντεο)

Ο Περικλής Ξηρογιάννης στην “Ε”: “Το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει το έργο της διοίκησης του Κώστα Μαργέλη” (βίντεο)

“Το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας έρχεται να αναλάβει και να συνεχίσει ένα μεγάλο έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια με τη διοίκηση του Κώστα Μαργέλη”. Αυτό τόνισε χθες, με δήλωσή του στην “Ε” ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Ξηρογιάννης.

Αρχικά εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση για την επιτυχία του και για τα μέλη του Δ.Σ. που εξελέγησαν, “που είναι ικανότατοι, άξιοι και θα προσδώσουν μια δυναμική στο σύλλογο, αντάξια της δυναμικής, που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια”. Παρατήρησε πως “το νέο Δ.Σ. έρχεται να αναλάβει και να συνεχίσει ένα μεγάλο έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια με τη διοίκηση του Κώστα Μαργέλη”, διευκρινίζοντας: “Αφορά την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του συλλόγου για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων και των πολιτών, αλλά και τη δράση στην κοινωνία, τους αγώνες μαζί με την κοινωνία σε όλα τα προβλήματα που υπήρξαν, την εξωστρέφεια του συλλόγου. Να συνεχίσει το μεγάλο έργο σε αυτό το επίπεδο και ακόμα καλύτερα”. 

Ο Περ. Ξηρογιάννης σημείωσε ότι προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής, στάθηκε στην προσπάθεια να μειωθεί το κόστος άσκησης του επαγγέλματος, να μειωθούν οι φόροι, οι ασφαλιστικές εισφορές και να περάσει η κοινωνία σε εποχή ανάπτυξης. Τάχθηκε υπέρ του κλεισίματος των προβλημάτων με τα δάνεια, καθώς και των θεσμικών παρεμβάσεων στη χώρα μας και στη δικαιοσύνη.