Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 15:28

Τμήματα κατάρτισης στο ΚΕΚ Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την



Το ΚΕΚ Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας συνεχίζοντας την δημιουργία τμημάτων κατάρτισης και δημιουργικής απασχόλησης είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι εκτός από τα τμήματα που λειτουργούν στο κεντρικό του κτήριο Νέδοντος 135-137 λειτουργούν επίσης και τα παρακάτω εξακτινομένα τμήματα:
3 τμήματα στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας (Οινολογία-Οινογνωσία, Τεχνικός Βιολογικής και οικολογικής γεωργίας καθώς και το τμήμα Στέλεχος διοίκησης τουριστικής επιχείρησης )
5 τμήματα για ΑΜΕΑ στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ (Μουσικοθεραπεία, Χαρτοκατασκευές-Βιβλιοδεσία, Ζωγραφική, Κεραμική και Φυσική Αγωγή και άθληση)
1 τμήμα Αγιογραφίας στο Α’ ΚΑΠΗ Καλαμάτας
Στο Δήμο Μεσσήνης 1 τμήμα Αγιογραφίας στον πρώην Δήμο Ιθώμης και ξεκινά στη Μεσσήνη 1 τμήμα οικολογικής βιολογικής και εναλλακτικής γεωργίας.
Με το Δήμο Πύλου-Νέστορος βρισκόμαστε σε συνεννόηση προκειμένου να ξεκινήσουν 1 τμήμα βιολογικής ελαιοπαραγωγής στη Χώρα και 1 τμήμα Αγροτοτουρισμού-Γυναικεία επιχειρηματικότητα (Σουλινάρι-Βλαχόπουλο)

Επίσης υπάρχουν και εξακτινομένα προγράμματα που βρίσκονται σε διαδικασία σχεδιασμού και οργάνωσης τόσο από το κεντρικό ΚΕΚ στην Καλαμάτα όσο και από το παράρτημά μας στην Κυπαρισσία.


Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Κ

ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ