Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 15:35

Απάντηση Μπελογιάννη σε Καραμπάτο

Για το πώς αποκτήσατε τη “χρυσή” ΜΚΟ “Οι δρόμοι της Ελιάς”, τίποτα κύριε Καραμπάτο;

Χωρίς καμία έκπληξη και χωρίς καν φιλότιμο, λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του κ. Γιώργου Καραμπάτου, μου απαντά μέσω του Τύπου (χωρίς καν να στείλει την επιστολή του σε εμάς), ο ισόβιος εκτελεστικός διευθυντής της “χρυσής” ΜΚΟ “Οι δρόμοι της Ελιάς” για το πόσα λεφτά θα πάρει από το 1,1 εκατ. ευρώ του προγράμματος που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού.

Ο ιδιοκτήτης της “χρυσής” ΜΚΟ “Οι δρόμοι της Ελιάς”, αντί να μου απαντήσει για να μάθει και ο κόσμος για το αυτονόητο, δηλαδή πώς καρπώθηκε αυτή τη “χρυσή” ΜΚΟ και με ποιανού λεφτά έγινε (…όλοι ξέρουν του Επιμελητηρίου), θρασύτατα προσπαθεί για ακόμα μία φορά να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα γράφοντας για… το πόσα λεφτά παίρνει αυτός. Λες και πρόκειται να τον πιστέψει κανείς, αν αναλογιστεί τη σπατάλη και τις αδιαφανείς διαδικασίες οι οποίες έγιναν επί προεδρίας του τόσο στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας όσο και στην ΕΤΑΠ, πράγμα που απασχολεί τη δικαιοσύνη και τις Αρχές.

Αντί να απειλείτε κύριε Καραμπάτο εμένα -που ξέρετε καλά ότι δεν σας φοβάμαι- και δεν ενδιαφέρει τον επιχειρηματικό κόσμο, απαντήστε στον κόσμο αυτό αν θέλετε, πώς καρπωθήκατε τη “χρυσή” ΜΚΟ “Οι δρόμοι της Ελιάς” και ιδιαίτερα τι κρύβεται πίσω από τις συναλλαγές αυτής της “χρυσής” ΜΚΟ με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Νίκος Μπελογιάννης

ΥΓ. 1 Σας παραθέτω την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού (https://www.culture.gr/el/Information/SitePages/view.aspx?nID=2178) για να την διαβάσετε ξανά και, όπως έχουμε αναφέρει και πάλι, σας αξίζουν συγχαρητήρια για την ένταξη της “χρυσής” ΜΚΟ σας στο πρόγραμμα του 1,1 εκατ. ευρώ που αναφέρει το υπουργείο.

ΥΓ. 2 Για τη “χρυσή” ΜΚΟ αυτή βρε παιδιά, δεν θα απαντήσει κανένας άλλος τι έχει γίνει; Δεν ξέρει κανένας τίποτα από εσάς τους παλιούς που ανέφερα;