Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 17:18

Καραμπάτος κατά Μπελογιάννη για συκοφαντική ανάρτηση

Την ανασκευή συκοφαντικής ανάρτησης ζητεί από το Νίκο Μπελογιάννη ο Γιώργος Καραμπάτος, με ανοιχτή επιστολή του στην οποία σημειώνει:

«Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα συκοφαντικό δημοσίευμα για το πρόσωπό μου στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού καναλιού Best TV με ημερομηνία 8-6-2018,  το οποίο υπογράφεται από τον διευθυντή κ. Ν. Μπελόγιαννη. Παρά το γεγονός ότι είμαι απόλυτα πεπεισμένος  για τις προθέσεις του και προκειμένου να του δώσω την τελευταία ευκαιρία για να πάψει να ασχολείται μαζί μου και να με συκοφαντεί, αλλά και για να αποκατασταθεί η αλήθεια, αναφέρω τα παρακάτω:

Το πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα εντάσσεται στην προσπάθεια του Συμβουλίου της Ευρώπης να ενισχύσει τη δράση των επίσημα αναγνωρισμένων πολιτιστικών διαδρομών. Αφορά επομένως 4 μακροπεριφέρειες και 33 πολιτιστικές διαδρομές του Συμβουλίου της Ευρώπης, δηλαδή το προβλεπόμενο ποσό δεν θα αποδοθεί σε μία μόνο Πολιτιστική Διαδρομή (Δρόμοι της Ελιάς) αλλά θα μοιραστεί σε όλες, προκειμένου να πραγματοποιήσουν 2 πολιτιστικές εκδηλώσεις η καθεμιά στη χώρα της (μια το 2018 και μια το 2019). Δεν έχει ακόμα συνταχθεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης η σχετική επίσημη προκήρυξη, αλλά για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, το ποσό που προβλέπεται να αποδοθεί σε κάθε Πολιτιστική Διαδρομή (αν και εφόσον εγκριθεί η πρόταση), είναι  περίπου 18.000 ευρώ.

Κατόπιν τούτου, είναι προφανές ότι το δημοσίευμα είναι αναληθές και εγώ προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με αυτό και με την εικόνα που παρουσιάζει και υπογράφει ο κ. Ν. Μπελόγιαννης. Επομένως, αναμένω εντός 2 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας επιστολής:

Να κατεβάσει ο κ. Νικόλαος Μπελόγιαννης από το διαδίκτυο  και την ιστοσελίδα Best TV το κατάπτυστο και συκοφαντικό δημοσίευμα, και να αποκαταστήσει με άλλο δημοσίευμα (στην ίδια θέση) την πραγματικότητα. Διαφορετικά θα υποχρεωθώ να καταλήξω στην άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου προκειμένου να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου. Δεν απαιτώ να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί υποψιάζομαι ότι αγνοεί τέτοιου είδους τρόπους και ενέργειες».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ