Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 13:32

Με γκρίνιες οι αλλαγές στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας 

Με γκρίνιες οι αλλαγές στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας 

Με νέες αλλαγές, που δεν βρήκαν σύμφωνους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας με τις ψησταριές, έγινε χθες το μεσημέρι η κατανομή των θέσεων μεταξύ των συγκεκριμένων επαγγελματιών.

Η νέα αλλαγή που τους προτάθηκε, καθώς από πέρυσι έχουν αλλάξει θέση, είναι να τοποθετήσουν τις ψησταριές τους δυτικά της πλατείας πανηγυρίστριας και όχι επί της οδού Ναυαρίνου. Αν και αρχικά αντέδρασαν, σημειώνοντας ότι αυτό δεν είναι πρακτικό για την δουλειά τους, τελικά το έκαναν αποδεκτό αφού τους αναφέρθηκε ότι αυτή είναι η απόφαση της επιτροπής πανηγυριού, καθώς υπάρχουν πολλά παράπονα από τους επαγγελματίες με τα ρούχα στο χώρο του πανηγυριού.

Ενα άλλο σημαντικό ζήτημα ήταν η αυξημένη ζήτηση θέσεων σε σχέση με πέρυσι, καθώς από 7 ενδιαφερόμενους πέρυσι και αντίστοιχες θέσεις που δόθηκαν, φέτος κατατέθηκαν 11 αιτήσεις, με τα διαθέσιμα μέτρα να μην φτάνουν για όλους. Τελικά δύο από τους ενδιαφερόμενους υπαναχώρησαν και έτσι τελικά η κατανομή των θέσεων έγινε μεταξύ 9 επαγγελματιών, χωρίς να λείψουν οι γκρίνιες και οι διαμαρτυρίες.

 

Κ.Μπ.