Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 15:27

Γενική συνέλευση της Ενωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μεσσηνίας

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στην Καλαμάτα, τα μέλη της Ενωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μεσσηνίας.

Η συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα και συγκαλείται στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ (Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων) Ν. Μεσσηνίας, στο παλιό Επιμελητήριο, επί της οδού Χρήστου Κουμάντου 6.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τον φετινό χρόνο και θα ακολουθήσει η εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή -την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο- αρχαιρεσιών από τις οποίες θα αναδειχθούν αφ’ ενός τα νέα όργανα της Ενωσης (Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή) και αφ’ ετέρου οι αντιπρόσωποί της στις ομοσπονδίες, την ΠΟΦΕΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών) και την ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας.

Αν δεν υπάρξει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση, επαναληπτική γενική συνέλευση την ίδια ώρα την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ενός τετάρτου τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, ενώ αν δεν υπάρξει απαρτία και κατά τη δεύτερη σύγκληση, συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση η γενική συνέλευση την ίδια ώρα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, κατά την οποία είναι αρκετός οποιοσδήποτε αριθμός οικονομικά τακτοποιημένων μελών.