Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 17:46

Ιατρική εκδήλωση του Ευκλή με τον Γιώργο Χάραρη

Γράφτηκε από την
Ιατρική εκδήλωση του Ευκλή με τον Γιώργο Χάραρη

Με μια χρήσιμη εκδήλωση - ιατρική ομιλία ξεκίνησε την δράση του για το νέο έτος ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ευκλής'' το περασμένο Σάββατο. Η βραδιά απευθυνόταν στα μέλη και των 4 τμημάτων του (πεζοπορίας, εκδρομών, μπάσκετ και αγωνιστικής ποδηλασίας).

Ο κεντρικός ομιλητής ειδικός καρδιολόγος Γεώργιος Χάραρης (πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Αθηνών με μάστερ Καρδιολογίας Ιατρικής Σχολής Αθηνών) αναφέρθηκε στην ''Αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών υγείας στην ύπαιθρο''.

Η αρχηγός Πόλα Γεωργούλια, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ Καλαμάτας στη συνέχεια μίλησε στους συμμετέχοντες για τα είδη που περιλαμβάνει το ατομικό φαρμακείο και συμβούλεψε, ειδικά τους πεζοπόρους, να το έχουν πάντα μαζί τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι του “Ευκλή” από τους Μεσσήνιους δρομείς, την Ακαδημία Χορού "Απόλλων και Αρτεμις" και από το Σώμα Σαμαρειτών. Η βραδιά έγινε στο παραλιακό ξενοδοχείο ''Οστρια'' και σε αυτήν συνετέλεσε ο ηλεκτρονικός Παναγιώτης Βλαχογεωργακόπουλος.

 

 


NEWSLETTER